Η ανατροπή της ανατροπής, Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή 3-3

04.05.2021 Αναγνώστηκε 381 φορές

Χορταστική ματσάρα με 6 γκολ έγινε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων στην Άρτα, με τον Καραϊσκάκη και την Παναχαϊκή να αναδεικύονται ισόπαλοι με 3-3, έπειτα από συνεχείς ανατροπές στη διακύμανση του σκορ. Η αρτινή ομάδα προηγήθηκε στο σκορ, δέχτηκε την ανατροπή από τους Πατρινούς και κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή, όμως τελικά η ομάδα της Αχαΐας με γκολ στις καθυστερήσεις στέρησε στους Αρτινούς τη νίκη.

Η ανατροπή της ανατροπής, Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή 3-3

Ο Καραϊσκάκης μπήκε καλύτερα στο ματς και αφού προειδοποίησε στο 3' με ένα άστοχο σουτ του Ρούνεϊ, έφτασε στο 1-0, όταν μετά από σκαστό σουτ του Ναζίμ και ασθενή απόκρουση του Κολοβούρη, ο Λόβριτς επιχείρησε νέο σουτ και παρά την προσπάθεια του Μουστακόπουλου να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι, έχοντας το μομέντουμ, έφτασαν μια ανάσα από το 2-0, στο 8', όταν ο Λόβριτς βρήκε κάθετα το Λουίς Φελίπε, που έφυγε φάτσα με τον Κολοβούρη, με τον γκολκίπερ της Παναχαϊκής ωστόσο, να βγαίνει νικητής στο τετ α τετ. Ο Λουίς Φελίπε είχε νέα άστοχη τελική στο 13', για να απειλήσουν για πρώτη φορά στο ματς, οι φιλοξενούμενοι στο 20ο λεπτό, με τον Μπάτροβιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως τον Μπουργάνη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 24', ο Δούμτσιος συνέκλινε από τα αριστερά και σούταρε δυνατά, πάνω όμως από τα δοκάρια. Στο δίλεπτο 34'-35' οι δύο ομάδες είχαν από μια κεφαλιά των Ναζίμ και Λαρέα που έφυγαν άουτ, ενώ στο 37' ο Γιούσης δοκίμασε το πόδι του από μακριά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ, με τον Μπουργάνη να ελέγχει. Στο 43ο λεπτό, ο Καραϊσκάκης έφτασε κοντά στο 2-0, όταν μετά από σέντρα του Τάμπα, ο Ρούνεϊ από κοντά νικήθηκε από τον Κολοβούρη, για να έρθει η ισοφάριση για τους Πατρινούς, σε ένα καίριο χρονικά σημείο, και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, στην πρώτη τους καθαρή ευκαιρία στο ματς, όταν μετά από πάσα του δραστήριο Γιούση, ο Κουσκουνάς στην περιοχή, ελίχθηκε και πλάσαρε τον Μπουργάνη, για το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Καραϊσκάκης μπήκε και πάλι πιο δυνατά, και στο 50' είχε καλή στιγμή με τον Λουίς Φελίπε, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ρούνεϊ, να κόβεται σωτήρια από το Μαρκοπουλιώτη, που παραχώρησε κόρνερ, από το οποίο ο Θεολόγου αστόχησε με κεφαλιά. Στο 55ο λεπτό, μετά από ωραία ενέργεια, ο Μασούρας σέντραρε, όμως η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε άουτ, ενώ στο 59', ο Ανάκογλου έψαξε στην περιοχή τον Κουσκουνά, όμως ο Θεολόγου, με καθοριστική επέμβαση ανέκοψε το σκόρερ της Παναχαλικής πριν σκοράρει. Στο 65' φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή, όταν ο Μπάτροβιτς εκτέλεσε φάουλ από μακριά, ο Μπουργάνης δεν απέκρουσε ιδανικά, και ο επερχεόμενος Λαρέα, είχε εύκολο έργο, από κοντά να σημειώσει το 1-2. Ο Καραϊσκάκης, παρά την ψυχρολουσία, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσει το ματς, και δικαιώθηκε, καθώς στην πρώτη του φάση μετά το γκολ, έφτασε στην ισοφάριση, με τον Κορέλα να κάνει την κούρσα και το γύρισμα από δεξία, την μπάλα να περνά από όλους, και τον ξεχασμένο Μαύρου, στο δεύτερο δοκάρι, να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ, με τη φανέλα του Καραϊσκάκη, για το 2-2.

Οι δύο ομάδες έψαξαν το νικητήριο γκολ, με τον Καραϊσκάκη μετά από ένα άστοχο φάουλ του Μπεκατώρου στο 82', να έχει σημαντική στιγμή, ένα λεπτό μετά, όταν μετά από συνδυασμό των Κορέλα και Δούμτσιου, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα, όμως ο Κολοβούρης, έπεσε σωτήρια στα πόδια του Μαύρου και καθάρισε τη φάση. Στο 84ο λεπτό, ο Αργυρόπουλος είχε ένα άστοχο σουτ από καλή θέση στην περιοχή, για να βρει το γκολ ο Καραϊσκάκης τελικά, στο 87' όταν ο Ρούνεϊ σούταρε από το ύψος της περιοχής και προς τα δεξιά, η μπάλα άλλαξε και λίγο πορεία και κατέληξε στη γωνία του Κολοβούρη, για το 3-2, με τον Καμερουνέζο, όπως και ο Μαύρου να φυλάει το πρώτο του γκολ, για ένα κρισιμότατο ματς, καθώς και χρονικό σημείο. Και ενώ όλοι πίστεψαν πως το γκολ αυτό ήταν και νικητήριο, οι Αχαιοί δεν τα παράτησαν και ενώ έχουν παραμείνει στην κατηγορία σχεδόν και μαθηματικά, έψαξαν την ισοφάριση, αρνούμενοι να χάσουν. Η επιμονή τους ανταμείφθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από κόρνερ του Μασούρα και πρώτη κεφαλιά του Αργυρόπουλου, ο Μπάτροβιτς πάνω από τη γραμμή, δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Διαιτησία: Μπούμπας (Μωϋσιάδης - Καραγκιζόπουλος)

Καραϊσκάκης Άρτας (Μάγγος): Μπουργάνης, Τάμπας, Μπρέμπος (70' Μπεκατώρος), Χατζηδίμπας, Θεολόγου, Ρουμπάνγκουκα, Λουίς Φελίπε (70' Κορέλας), Λόβριτς (56' Μαύρου), Δούμτσιος (91' Νταλακούρας), Ναζίμ, Ρούνεϊ.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος, Λαρέα, Μουστακόπουλος, Κόκας (15' λ.τρ. Μπρους), Γιούσης (79' Τσερούτι), Ανάκογλου (79' Αργυρόπουλος), Κουσκουνάς, Μασούρας, Μπάτροβιτς.

πηγή: artagoal.gr

Σχολιασμος