Πληγώθηκε στο φινάλε ο Καραϊσκάκης, 1-1 με Δόξα Δράμας (video)

18.04.2021 Αναγνώστηκε 254 φορές

Παρότι ήταν καλύτερος από τη Δόξα Δράμας και προγήθηκε στο σκορ ο Καραϊσκάκης Άρτας οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, μένοντας τελικά στο 1-1 με τη Δόξα Δράμας για την 21η αγωνιστική της Super League και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει βαθμολογικά τους Δραμινούς.

Πληγώθηκε στο φινάλε ο Καραϊσκάκης, 1-1 με Δόξα Δράμας (video)

Οι Αρτινοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6' έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία όταν ο Δούμτσιος μπήκε στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Μπρέμπο που κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς της Δράμας. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 13' όταν ο Μαυριάς βρήκε με κάθετη πάσα τον Κόντο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με προβολή απέναντι από τον Μπουργάνη. Ένα λεπτό αργότερα, στο 14', ο Ναζίμ βρήκε με διαγώνια πάσα τον Ρούνεϊ, που μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στο 23' και πάλι ο Ρούνεϊ συνέκλινε από τα δεξιά και έπιασε το σουτ,το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Καραϊσκάκης μπήκε πιο επιθετικά και είχε δύο καλές στιγμές με τους Δούμτσιο στο 52' και Τσούτση στο 61' για να πετύχει γκολ. Τελικά το γκολ που έψαχνε η αρτινή ομάδα ήρθε στο 68' όταν ο Τάμπας εκτέλεσε κόρνερ, ο Θεολόγου βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Στεφανάκου που δεν έκανε καλή έξοδο για το 1-0. Ο Καραϊσκάκης έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, είχε το ψυχολογικό πλεονέκτημα, όμως αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε στο τελευταίο δεκάλεπτο και έδωσε χώρο στη Δόξα Δράμας. Στο 84' ο Μπαράνκο σούταρε από μακριά, αλλά ο Μπουργάνης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Η ισοφάριση για τους Δραμινούς ήρθε στο 87' όταν ο Μπελεβώνης έκανε τη σέντρα, ο Σαμπανίδης που είχε μόλις περάσει στο παιχνίδι αλλαγή βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Καραϊσκάκη και με καρφωτή κεφαλιά στη γωνία του Μπουργάνη ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Μπακογιάννης (Σταυρόγλου - Κακαφώνης)

Καραϊσκάκης Άρτας (Μάγγος): Μπουργάνης, Φετεινίδης, Τάμπας, Θεολόγου, Λόβριτς, Κλιγγόπουλος, Μπρέμπος (31' Τσούτσης - 92' Λουίς Φελίπε), Ρουμπαγκουκα (92' Κορέλας), Δούμτσιος, Ναζίμ, Ρούνεϊ (80' Δερμιτζάκης).

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Πινδώνης (72' Μενσά), Μπολάκης (82' Φυτόπουλος), Κουκόλης, Αγιώτης, Χάμοντ (86' Σαμπανίδης), Παπαϊωάννου (72' Μπελεβώνης), Μαυριάς, Κουτσιανικούλης, Κόντος (82' Μπαράνκο).

Σχολιασμος