Δίκαιη ήττα για τον Καραϊσκάκη, 0-3 από τον Ιωνικό (video)

08.04.2021 Αναγνώστηκε 150 φορές

Στην ανωτερότητα του πρωτοπόρου Ιωνικού υποτάχθηκε χτες το μεσημέρι ο Καραϊσκάκης στην Άρτα και γνώρισε δίκαιη ήττα με 0-3 από την ομάδα της Νίκαιας για την 19η αγωνιστική της Super League 2 και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία μαζί με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Δίκαιη ήττα για τον Καραϊσκάκη, 0-3 από τον Ιωνικό (video)

Το πρώτο τέταρτο του χτεσινού αγώνα κύλησε χωρίς φάσεις, όμως ο Ιωνικός είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο 22' με κεφαλιά του Βλαχομήτρου που έφυγε άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Κάστρο βγήκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον, όμως ο τερματοφύλακας της αρτινής ομάδας έπεσε σωτήρια στα πόδια του. Το σκορ άνοιξε τελικά για τον Ιωνικό στο 27' μετά από εκτέλεσεση φάουλ του Ρόλε από δεξιά και με εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι ο Κάστρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 32' Γκοτσούλιας είχε ένα σουτ από τον άξονα, το οποίο ήταν άστοχο, ενώ το 37' ο Χουάντερστον μπλόκαρε το σουτ του Πλατέλλα. Όμως ο Πλατέλλας χρίστηκε τελικά σκόρερ στο 40' μετά από καλό κοντρόλ και σουτ στο "παραθυράκι" του Χουάντερσον για το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός έκανε διαχέιριση του σκορ και είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ. Στο 67' ο Κοτσώνης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Χουάντερσον έδιωξε τον κίνδυνο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Καραϊσκάκη να μπει στο παιχνίδι και να μειώσει το σκορ χάθηκε στο 69' όταν ο Κορέλας βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, όμως ο πορτιέρο του Ιωνικού έσωσε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο αμαρκάριστος Μαραθωνίτης πήρε την κεφαλιά, αλλά έσωσαν οι αμυντικοί του Ιωνικού πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Αντί να γίνει το 1-2 έγινε τελικά το 0-3 καθώς οι παίκτες του Ιωνικού βγήκαν στην αντεπίθεση, οι Μάναλης και Κουϊρουκίδης συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να προσποιείται και να πλασάρει σε κενή εστία και να πετύχει το 0-3 διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ. 

Διαιτησία: Ανδριανός (Κουβαλάκης - Οικονόμου)

Καραϊσκάκης Άρτας (Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Κόκας, Κλιγγόπουλος, Θεολόγου (74' λ.τρ. Φετεινίδης), Χατζηδίμπας, Γυφτοκώστας (54' Κορέλας), Νταλακούρας, Δούμτσιος (79' Γαλεάδης), Τσούτσης (54' Δερμιτζάκης), Μπρέμπος (46' Μαραθωνίτης)

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (85' Κονέ), Κύργιας, Μουμίν (85' Σινγκ), Κάστρο (58' Μάναλης), Ματσούκας, Βλαχομήτρος (68' Τσιριγώτης), Πλατέλλας (58' Κουϊρουκίδης), Παπαγεωργίου, Κοτσώνης.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΕΠΗΣ

Σχολιασμος