Πήρε βαθμό στη Ξάνθη ο Καραϊσκάκης (video)

04.04.2021 Αναγνώστηκε 240 φορές

Ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει στην ουρά της βαθμολογίας πήρε χτες στα Πηγάδια ο Καραϊσκάκης Άρτας καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Ξάνθη για την 18η αγωνιστική της Super League 2 και έφτασε τους 12, όσους έχει πλέον και η Ιεράπετρα που ήρθε ισόπαλη σήμερα με τον Λεβαδειακό. Πολλά παράπονα κι από τις δύο ομάδες για τη διαιτησία του Γιαννιώτη Μπούμπα με την Ξάνθη να φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Καπνίδη και τον Καραΐσκάκη για το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους αλλά τελικά δεν έγινε γκολ.

Πήρε βαθμό στη Ξάνθη ο Καραϊσκάκης (video)

Η Ξάνθη τρέχει το καλύτερο τρέχον αήττητο σερί στη Super League 2 καθώς έχει συνολικά 8 παιχνίδια χωρίς ήττα, μετρώντας 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη, οι Ξανθιώτες μπήκαν δυνατά στο χτεσινό παιχνίδι, είχαν δοκάρι με τον Παπάζογλου στο 5’ και στο 12’ η τύχη της το αναπλήρωσε με το γκολ του Ντίνα, με τη μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Κλιγγόπουλου και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουργάνη για τιο 1-0.

Στο 21' ο διαιτητής Μπούμπας καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντίνα από τον Χατζηδίμπα καθώς θεώρησε ότι ο παίκτης του Καραϊσκάκη βρήκε στον βηματισμό τον μεσοεπιθετικό της Ξάνθης και τον ανέτρεψε. Ο Σιατραβάνης που ανέλαβε την εκτέλεση προσπάθησε αποτυχημένα να κάνει πέναλτι αλά Πανένκα και η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι. Οι Αρτινοί έμειναν «ζωντανοί» στο ματς με αυτόν τον τρόπο και στο 58’ έδειξαν τα δόντια τους, εκβιάζοντας το σοβαρό λάθος της ακριτικής άμυνας. Από το κλέψιμο του Ναζίμ ο Δούμτσιος πήρε τη μπάλα, έδωσε ασίστ στον Ναζίμ και ο Νιγηριανός ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ξάνθη φάνηκε να έχει την απάντηση, όταν στο 67’ ο Καπνίδης σκόραρε μετά από σέντρα του Σχρόιγεν, ένα γκολ, όμως, που δεν μέτρησε ποτέ λόγω υπόδειξης off side και που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Ξάνθη (Τεννές): Μπέντο, Παντελιάδης, Δημούτσος, Τ. Παπάζογλου, Ντίνας (59′ Έμπερτ), Σχρόιγεν, Σιατραβάνης (59′ Τάτος), Θ. Παπάζογλου (66′ Καπνίδης), Βέρκερ, Μπριλάντε, Θυμιάνης.

Καραϊσκάκης Άρτας (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Δαλακούρας, Δούμτσιος, Κορέλας (55′ Μαραθωνίτης), Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος (55′ Κόκας), Τσούτσης (66′ Μαύρου), Κλιγγόπουλος.

Σχολιασμος