Έκκληση του Καραΐσκάκη να μην πάει ο κόσμος στο γήπεδο

23.01.2021 Αναγνώστηκε 282 φορές

Τα Χανιά υποδέχεται αύριο στις 2 μ.μ (ΕRTflix) ο Καραϊσκάκης Άρτας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Έκκληση του Καραΐσκάκη να μην πάει ο κόσμος στο γήπεδο

H Διοίκηση της ηπειρώτικης ομάδας απηύθυνε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να σεβαστεί τα μέτρα της πολιτείας και να μην προσπαθήσει να προσέλθει στο γήπεδο με κάθε τρόπο, για να μην έρθει κανείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλαθλοι του Καραΐσκάκη Άρτας, κατανοούμε και αισθανόμαστε την μεγάλη αγάπη που τρέφετε για την ομάδα μας και ευχαριστούμε για την στήριξή σας, στην νέα αγωνιστική περίοδο της Super League 2 που μόλις ξεκίνησε. 

Ωστόσο, λόγω των συνθηκών που όλοι βιώνουμε και σε συνδυασμό με την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει ήδη στη χώρα μας, η ομάδα απευθύνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της πόλης, να σεβαστεί τα μέτρα της πολιτείας για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να μην προσέλθει στο γήπεδο με οποιοδήποτε τρόπο, για να μην έρθει κανείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής, το παιχνίδι της Κυριακής (24/1) του Καραΐσκάκη Άρτας με τα Χανιά αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαΐκή την Τετάρτη (27/1) θα μεταδοθεί από την ERTflix (https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/) .

Με γνώμονα την ασφάλεια και τον απόλυτο σεβασμό στην δημόσια υγείας εναρμονιζόμαστε με τις αποφάσεις των ειδικών, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του covid-19.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σχολιασμος