Λεουτσάκος: «Θα γίνει ότι αποφασίσουν οι ομάδες»

27.04.2020 Αναγνώστηκε 478 φορές

Ο πρόεδρος της Super League 2 και της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λεουτσάκος: «Θα γίνει ότι αποφασίσουν οι ομάδες»

Έκανε λόγο για την ανάγκη ενιαίας απόφασης σε ότι αφορά την επανεκκίνηση εφόσον δοθούν διαβεβαιώσεις από τους ειδικούς, τόνισε ότι οι ομάδες αποφασίζουν τι θα γίνει και την απόφαση τους θα ακολουθήσει και αυτός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης εάν υπάρξει στήριξη της κυβέρνησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την επόμενη ημέρα:

Πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να αποφασίσει ενιαία για την επόμενη ημέρα. Προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών. Αν έχουμε διαβεβαίωση των αρχών για την ασφάλεια τους είμαστε ανοιχτοί στο να ξεκινήσουμε. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αποφασίζουν οι ομάδες. Εγώ δεν έχω ομάδα, όποτε θα στηρίξω την απόφαση που θα πάρουν οι ομάδες.

Για την πιθανή αναδιάρθρωση:

Όλα είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν αποφασίσει η κυβέρνηση να στηρίξει την επόμενη ημέρα συζητάμε τα πάντα.

Για την οικονομική στήριξη της FIFA:

Φυσικά δικαιούμαστε στήριξη.

Για τα επόμενα βήματα:

Σήμερα θα γίνει τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. στις 19:00, αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα τα πούμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Αναμένουμε το ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ περιμένουμε και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΠΗΓΗ: mikriliga

Σχολιασμος