Eπανεκκίνηση της Super League 2 στις 26/27 Οκτωβρίου

17.10.2019 Αναγνώστηκε 489 φορές

Από τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League 2 βγήκε «λευκός καπνός» και η επανέναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για το επόμενο Σαββατοκύριακο(26-27 Οκτωβρίου) με τη διεξαγωγή κανονικά της 2ης αγωνιστικής όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό.

Eπανεκκίνηση της Super League 2 στις 26/27 Οκτωβρίου

Οι ομάδες, πλην του Απόλλωνα Σμύρνης, αποφάσισαν την αποδοχή της πρότασης της ΕΡΤ και έτσι μετά από συνεχόμενες αναβολές στο πρωτάθλημα, αυτό θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε εκτός κεντρικής διαχείρισης, αφού οι άνθρωποι του θεώρησαν ότι υπάρχει τρέχουσα συμφωνία από την περσινή σεζόν με την ΕΡΤ και ως εκ τούτου αξιώνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αντιθέτως, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα θα εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα, ως οι ομάδες που είχαν υποβιβάστηκαν και είχαν και πέρυσι τηλεοπτικό συμβόλαιο,με την γιαννιώτικη ΠΑΕ να περιμένει 750.000 ευρώ να μπουν στα ταμεία της την ώρα που εκκρεμεί ακόμα αν η διοργανώτρια αρχή θα μοιράσει τα χρήματα διά του 11, λόγω της αποχώρησης του Απόλλωνα.

Προς το παρόν, οι υπόλοιπες  ομάδες αναμένεται να εισπράξουν εκάστη το ποσό των 400.000 ευρώ.

Αυτό που αναμένεται να ζητήσουν ως τελευταία αντιπρόταση οι ομάδες από την ΕΡΤ είναι να διατηρήσει ακέραιο το ποσό των 6 εκ. που προσφέρει χωρίς την αναλογική μείωση για τον Απόλλωνα, με την τελική μοιρασιά να ευνοεί Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχολιασμος