Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Μιλόσεβιτς

01.10.2019 Αναγνώστηκε 676 φορές

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου γράφτηκε σήμερα για την Παναχαϊκή καθώς ο Σέρβος προπονητής Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς παραιτήθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του ως τεχνικός διευθυντής στην Μπούντουτσνοστ του Μαυροβουνίου.

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Μιλόσεβιτς

Από ότι φάνηκε ο Σέρβος τεχνικός είχε υποβάλει την παραίτησή του πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο του ζητήθηκε να μείνει στον πάγκο για το παιχνίδι της πρεμιέρας και να αποχωρήσει μετά, όπως και έγινε τελικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής έχει ως εξής:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Zvezdan Milosevic, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τρεις μήνες και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θέλει να διαβεβαιώσει τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εργάζεται με γνώμονα το καλό του συλλόγου, σεβόμενη απόλυτα την βαριά ιστορία που κουβαλά η ομάδα μετά από 128 χρόνια ζωής.

Με αυτά ως δεδομένα, η επιλογή του επόμενου προπονητή θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική και θα γίνει με μοναδικό στόχο να βοηθήσει την Παναχαϊκή, οδηγώντας την στο δρόμο για νέες επιτυχίες και δίνοντας μόνο χαρές στον περήφανο κόσμο της".

Σχολιασμος