Πλαστή ενημερότητα ο Απόλλων Πόντου

12.09.2019 Αναγνώστηκε 593 φορές

Σαν βόμβα έσκασε χτες η είδηση πως ομάδα της Super League 2 έχει καταθέσει πλαστή φορολογική ενημερότητα και κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Πλαστή ενημερότητα ο Απόλλων Πόντου

Συγκεκριμένα, η Γενική διεύθυνση εισφορών του ΕΦΚΑ απέστειλε χτες επιστολή προς τους ποδοσφαιρικούς και τους τακτικούς εισαγγελείς, ενημερώνοντας πως η ενημερότητα που κατέθεσε το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Πόντου είναι πλαστή.

Τον λόγο πλέον παίρνει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που καλείται να εξετάσει την υπόθεση και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής. Το άρθρο 17 του Κώδικα Δεοντολογίας προβλέπει πρόστιμο 20-200.000 ευρώ και από ποινή αφαίρεσης έξι τουλάχιστον βαθμών έως και ποινή υποβιβασμού στην κατώτερη κατηγορία.

Την υπόθεση παρακολουθεί από κοντά ο ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να προκύψει ζήτημα κάλυψης κενού, αν η ομάδα της Καλαμαριάς τελικά υποβιβαστεί.

Θα πρέπει βέβαια, μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου να έχει βγει η τελεσίδικη απόφαση, αφού την συγκεκριμένη μέρα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.

Σχολιασμος