Χωρίς Τζημόπουλο στο Περιστέρι

14.01.2014 Αναγνώστηκε 629 φορές

Χωρίς τον Θέμη Τζημόπουλο θα κληθεί να αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στον εκτός έδρας αγώνα της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών (25/01, 17:15).

Ο στόπερ του "Άγιαξ" της Ηπείρου συμπλήρωσε στο κυριακάτικο παιχνίδι στην Ριζούπολη τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να δηλωθεί σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια για να εκτίσει την ποινή του. Όπως αποφάσισε το τεχνικό τιμ ο Κοζανίτης αμυντικός θα απουσιάσει από τον μεθεπόμενο αγώνα της Γιαννιώτικης ομάδας στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Κατα τα άλλα το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, περιελάμβανε αποθεραπεία και αερόβια προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με αγωνιστικά παιχνίδια και παιχνίδια τακτικής.

Για ακόμα μια προπόνηση ο Άντι Λίλα ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ αύριο αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση του από το ιατρικό επιτελείο. Τέλος με άδεια απουσίαζαν οι Τσάβες και Βινσέντο.

Σχολιασμος