- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μπορεί και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στο προηγούμενο η Κ-20 του ΠΑΣ να δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο και πάλι η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια δεν ήταν η αναμενόμενη.
Η ομάδα του Γιάννη Τάτση για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα στο γήπεδο της Σταμάτας. Οι Γιαννιώτες παρουσίασαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως δεν μπόρεσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34΄ με δράστη… τον Μπέντα, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν στο 44΄ ο Γιάκος εκτέλεσε το κόρνερ και Τάχιας με κεφαλιά έγραψε το 1-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Απόλλωνας Σμύρνης: Σταματόπουλος, Ξανθόπουλος, Ντοβλετάκης, Μεταλλινός, Σιγάλας, Καλλέργης, Παπαευθυμίου (70' Μάντζιος), Φουκαράς, Ντάφλας, Σελμανάι, Μπέντας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Τάχιας, Φίλιος, Ιωάννου (55' Πασχάλης), Φράγκος, Φαρμάκης, Βασιλείου (70' Αναστασιάδης), Χαρίσης, Παπαρούνας, Γιάκος, Νάκος.
*φωτό αρχείου
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.