- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τελευταία (;) παράσταση θα είναι για τον Αργεντίνο μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα Τόμας Ντε Βινσέντι ο αγώνας της Δευτέρας με αντίπαλο τον Άρη αφού ο παίκτης του ΠΑΣ ανακοίνωσε τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook οτι είναι το τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΣ καθώς τελειώνει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.
Ο Ντε Βινσέντι έγραψε:Again a special game for me cause is my last with this t-shirt! Vamos PAS (Ξανά ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα καθώς είναι το τελευταίο μου με αυτή τη φανέλα, πάμε ΠΑΣ).
Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν όλο το θέμα είναι απλά τυπικό και ο δανεισμός του ανανεωθεί και πάλι από 1η Γενάρη ή αν όντως φεύγει από τον ΠΑΣ είτε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είτε για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.