Η αποστολή του ΠΑΣ για το αυριανό παιχνίδι

13.12.2013 Αναγνώστηκε 1052 φορές

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι (17:15, PASsports), με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός έμεινε ο Άντι Λίλα ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε κόντρα στον Πανθρακικό, καθώς και ο Κειτά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Επίσης εκτός έμεινε και ο τραυματίας Μιχαήλ του οποίου την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Ντάσιος. 

Αντίθετα στην διάθεση του Τσιώλη τέθηκαν οι Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης. 

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Vicento, Ilic, De Vincenti, Chavez, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ντάσιος, Αυγενικού, Struna, Vila, Σκόνδρας, Κρητικός, Γιάκος, Ρουμπουλάκου. 

Σχολιασμος