Τσιώλης: «Όταν χάνεις ευκαιρίες, το πληρώνεις»

24.11.2013 Αναγνώστηκε 764 φορές

Στις ευκαιρίες που του δόθηκαν του ΠΑΣ ώστε να κάνει την ολική ανατροπή στο παιχνίδι, στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη τύπου.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ανέφερε πως ήταν ένα περίεργο παιχνίδι  λόγω του άδειου γηπέδου, ενώ έδειξε να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και στην αντίδραση που έδειξαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Και το λέω αυτό διότι η μη παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο δημιούργησαν μια παράξενη ατμόσφαιρα αφού καλό είναι τέτοια ματς να γίνονται με την παρουσία του κόσμου.

Εν πάση περιπτώσει ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα.

Βέβαια στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να αντιδράσουμε ισοφαρίσαμε και από εκείνο το σημείο μέχρι και το 75΄ κάναμε άλλες δύο ευκαιρίες και είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε το 1-2 και να φέρουμε τούμπα το ματς. Δυστυχώς όμως δεν το καταφέραμε και όταν δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες που κάνεις το πληρώνεις.

Πληρώσαμε την αδράνεια μας, αφού σε εκείνο το σημείο πιέσαμε πολύ στον άξονα, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πέτυχε δύο γκολ, με τον Καρέλη να δείχνει την κλάση του.  Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, ενώ το θετικό είναι ότι βγάλαμε κάποια θετικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, όπως το ότι συνδυαζόμασταν γρήγορα και βγαίναμε πολύ καλά στην κόντρα.

Το παιχνίδι αυτό τελείωσε. Συνεχίζουμε για την επόμενη αναμέτρηση που είναι με τον ΠΑΟΚ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Του Χρήστου Λεμονιά

Σχολιασμος