- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης μετά από 130 ημέρες στην τεχνική ηγεσία της γιαννιώτικης ομάδας.
Ο Νικαιώτης προπονητής μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΣ από το κύπελλο πλήρωσε την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονταν ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να αποφασίζει να τον "τελειώσει" πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο.
Το κλίμα για τον Σάββα Παντελίδη ήταν ήδη βαρύ εδώ και πολλές ημέρες, ενώ το γυαλί ράγισε ακόμα περισσότερο μετά τις νέες αποδοκιμασίες στις οποίες έγινε δέκτης χθες το βράδυ από φίλους της ομάδας, με την επιστροφή της αποστολής στα Γιάννενα.
Η σημερινή προπόνηση έγινε χωρίς αυτόν με τον βοηθό του Γιώργο Γεωργουλόπουλο να προπονεί τους παίκτες.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να βγει και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Σάββας Παντελίδης που ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΣ στις 24 Ιουνίου αποχωρεί μετά από 130 ημέρες με 3 νίκες (Απόλλωνα, Ατρόμητο, Ξάνθη), 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα και μια ισοπαλία και μια ήττα στο κύπελλο με τον Αιγινιακό.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.