- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με ένα ευχάριστο γεγονός ολοκληρώθηκε η σημερινή (19/10) πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της δευτεριάτικης (21/10), 19:30 PASsports) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".
Συγκεκριμένα ο Αντράζ Στρούνα ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρώσεις που είχε με την Εθνική Σλοβενίας με ένα πρόβλημα τραυματισμού, προπονήθηκε κανονικά και χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης μπορεί να υπολογίζει τον Σλοβένο αμυντικό για το ματς της Δευτέρας.
Αντίθετα θεραπεία πραγματοποίησαν οι τραυματίες Ντε Βινσέντι, Τσάβεζ και Μπέριος οι οποίοι φυσικά βρίσκονται εκτός αγωνιστικών πλάνων για την Δευτέρα. Μάλιστα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Ντε Βινσέντι θα ξεκινήσει σιγά σιγά τρέξιμο προκειμένου να μπαίνει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Αύριο (20/10) το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί με ένα χαλάρωμα η προετοιμασία του ΠΑΣ και στην συνέχεια ο Παντελίδης θα ανακοινώσει την αποστολή.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.