- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στις 20:00 έγινε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Στη διάρκειά της τέθηκε το θέμα των παραιτήσεων των Καχριμάνη, Χήτου και Κολόκα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη να μην τις κάνει δεκτές.
Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν εκτός του κυρίου Χριστοβασίλη και οι Σουκουβέλος, Σαμαντούρος, Βρόσγος, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα Χρίστος Τσάγκας ενώ για λίγα λεπτά εντός της αίθουσας βρέθηκε και ο ένας εκ των 3 παραιτηθέντων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Παντελής Κολόκας που στη συνέχεια αποχώρησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του passports.gr ο πρόεδρος του ΠΑΣ θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες κατ'ιδίαν συνάντηση με τους Καχριμάνη και Χήτο με σκοπό να τους μεταπείσει ώστε να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους, κάτι που εκ των πραγμάτων φαντάζει αρκετά δύσκολο.
Στο μεταξύ, ο Πασχάλης Μόσχογλου (φωτό δεξιά) με πολλά χρόνια θητείας στον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον ΑΠΟΕΛ και πρόσφατα στον Ολυμπιακό Βόλου, θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής στη θέση του παραιτηθέντος Ηλία Φίλου. Ο κ. Μόσχογλου διετέλεσε παλιότερα στο πόστο των διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, ενώ έχει ασχοληθεί με το UEFA Licensing System
Ουσιαστικές αποφάσεις για τα τρέχοντα ζητήματα δεν ελήφθησαν και μετατέθηκαν για την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει νέα συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Το "παρών" στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ στο Πανηπειρωτικό έδωσαν και ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ, Γιώργος Βήτας με τον Γιάννη Χριστόπουλο που προορίζεται όπως όλα δείχνουν για βοηθός του Ντεμόλ τη νέα χρονιά ενώ στο ΠΕΑΚΙ βρέθηκε και ο ένας εκ των δυο υιών Χριστοβασίλη, Παναγιώτης που φαίνεται ότι θα έχει ενεργό ρόλο σε κάποιο πόστο της ΠΑΕ.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.