- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη έμεινε ο τεχνικός της Κ-17 Γιώργος Λαδιάς ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες τονίζοντας τα εξής:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια καινούρια ομάδα εφόσον έχουν έρθει πολλά πολλά παιδιά από ακαδημίες της περιοχής μας και σίγουρα χρειάζεται χρόνος ώστε να «δέσουν». Υπάρχει όμως πολύ διάθεση και ταλέντο.
Από το αποτέλεσμα είμαι ευχαριστημένος, αν και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στον αγώνα με την ευκαιρία του Φίλιου.
Θεωρώ όμως ότι στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Κ17 θα έπρεπε να συμετέχουν κι άλλες ομάδες ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.