Ήττα (3-0) η Κ 20 στη Μυτιλήνη

02.09.2013 Αναγνώστηκε 1123 φορές

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής "Κώστας Κεντέρης".

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16' με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής του Ζωάννου για το 1-0. Ο ΠΑΣ έχασε στο 29' τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Βασιλείου ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Γόμο και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι αλλά ο Χαρίσης το εκτέλεσε άστοχα στέλντοντας τη μπάλα άουτ.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι Γιαννιώτες μπήκαν πιο αποφασισμένοι αλλά έχασαν ευκαιρίες με τους Μουσκάι (46') και Πότση (50' και 55') για την ισοφάριση. Από το 60' και μετά η Καλλονή κυριάρχησε και είχε δυο δοκάρια με τους Σοφιάνη (75') και Μπράκουλα (84').

Στο 85' ο Μπουρούς έβγαλε ασίστ στο Σοφιάνη και αυτός με σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Σοφιάννης, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκλεισε το σκορ στο 89' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ζωάννου από δεξιά γράφοντας το τελικό 3-0.

Καλλονή (Γαβαλάς): Γόμος, Καραμπάς, Μαγγανάς (38' Μπουρούς), Γιαζιτζόγλου, Γιουκαρής, Πιπεράς Σπ, Ζωάννου, Κροτσίδας (63' Μπράκουλα), Κίστα ( 68' Μούτσα), Σοφιάνης, Ευαγγελιδάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Τάτσης):
Καλιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Τάχιας, Αλεξίου (52' Φράγκος), Πανταζής, Πότσης, Καμποσιώρης (86' Τζιάλλιας),  Παπαρούνας, Χαρίσης, Βασιλείου.,

πηγές: aelk.gr και kalloni.net

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ 20 της Super League:

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 2-6

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων 6-0

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-0

Πανθρακικός - Παναιτωλικός 1-2

ΟΦΗ - Πλατανιάς 2-3

Παναθηναϊκός - Βέροια 1-0

Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 1-1

* Το Ατρόμητος - Άρης αναβλήθηκε και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια.



Σχολιασμος