- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τυχερή χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ο επιθετικός των Αρκάδων Τάσος Μπακασέτας με δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΣ. Επίσης ο νεαρός επιθετικός σχολίασε και τη φάση του τρίτου γκολ όπου έδωσε την πάσα στον Καράσκο και έγινε έτσι το τελικό 3-3.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του φορ του Αστέρα:
«Σήμερα ο αντίπαλος μας χωρίς να κάνει ουσιαστικά ευκαιρίες μας έβαλε 3 γκολ, καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε στα τελευταία λεπτά σώζοντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας.
Όσον αφορά τη φάση του γκολ κινήθηκα στη περιοχή του ΠΑΣ και σκέφτηκα να επιχειρήσω το σουτ, είδα όμως αμαρκάριστο τον συμπαίκτη μου τον Καράσκο του έδωσα την πάσα και έτσι ισοφαρίσαμε το παιχνίδι.
Εμείς συνεχίζουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι στα Χανιά να πάρουμε εκεί τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.