- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
- Στο Καρπενήσι βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση της γιαννιώτικης ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου μαζί με τη συζυγό του, Χαρίκλεια. Μετά το τέλος του φιλικού ο μεγαλομέτοχος του "Άγιαξ" της Ηπείρου είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη.
- Εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης στο Καρπενήσι βρίσκονται Λεβαδειακός και Πλατανιάς. Την ώρα του φιλικού ΠΑΣ και Αστέρα, στο διπλανό βοηθητικό γήπεδο προπονούνταν η ομάδα του Λεβαδειακού. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής των Βοιωτών Τάκης Λεμονής και μέλη του τεχνικού του τιμ παρακολούθησαν ένα μέρος της αναμέτρησης με τους Αρκάδες.
- Περίπου 200 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το φιλικό της Παρασκευής. Ανάμεσά τους περίπου 30 φίλοι των Αρκάδων και 10 φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα.
- Με 20λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Σάββα Παντελίδη καθώς η προθέρμανση του ΠΑΣ είχε ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ κρύωσαν.
- Παρών στο γήπεδο του Καρπενησίαυ και ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης.
- Από την Λιβαδειά στην Τρίπολη και τον Αστέρα μετακόμισε ο Γιαννιώτης κεντρικός αμυντικός, Χρήστος Λισγάρας.
- Γιαννιώτης στην καταγωγή είναι και ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Τσαμπούρης. Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας κατέχει ένα παράξενο στατιστικό: έχει σκοράρει 3 φορές στα 3 χρόνια που βρίσκεται στην Τρίπολη και οι 3 είναι εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Η πρώτη φορά ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου 2011 στα Γιάννενα με πέναλτι στην επικράτηση του ΠΑΣ με 3-1, η δεύτερη ήταν στις 11 Ιανουαρίου 2012 στο βαρύ 1-4 για τον θεσμό του Κυπέλλου και η τρίτη στις 29 Μαϊου 2013, στο πρόσφατο 2-1 των play off στην Τρίπολη.
- Αρκετούς γνωστούς συνάντησε στο φιλικό της Παρασκευής ο Γιώργος Αμπάρης καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης την τριετία 2007-2010.
- Φιλικό πηγαδάκι είχαν στήσει λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού οι Γιάννης Κοντοές και Μάρκος Βελλίδης.
- Στον Αστέρα Τρίπολης αγωνίζεται πλέον ο Γιάννης Ζαραδούκας που πέρασε από τον ΠΑΣ τη σεζόν 2011-2012 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τους Γιαννιώτες φιλάθλους που τον στήριξαν σην τότε περιπέτεια της υγείας του με τον βαρύ τραυματισμό του σε παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μετά το τέλος του αγώνα ο "Ζάρα" είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.
- Την ανωτερότητα του ΠΑΣ στο φιλικό αναγνώρισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης.
- Άψογη η οργάνωση και η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από το arcadia-sports.gr σε συνεργασία με το STAR Κεντρικής Ελλάδας. Στην περιγραφή οι Γιάννης Ντάλλας και Βασίλης Μπακόπουλος και στον σχολιασμό για τον ΠΑΣ ο Βαγγέλης Γυφτόπουλος.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.