Παίρνει Αμπάρη ο ΠΑΣ

05.07.2013 Αναγνώστηκε 1148 φορές

Μια καλή τριάδα τερματοφυλάκων αποτελεί πάντα εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία της κάθε ομάδας. Στον ΠΑΣ Γιάννινα οι μεταγραφές των Μάρκου Βελλίδη και Δημήτρη Σωτηρίου προϋποθέτουν κάτι τέτοιο, ωστόσο από χθες μπορεί να νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά.

Ο Γιώργος Αμπάρης προστίθεται στο δυναμικό της ομάδας και... κλειδαμπαρώνει τα γκολπόστ του «Αγιαξ της Ηπείρου» για τη νέα περίοδο. Ο 31χρονος Ναουσαίος τερματοφύλακας επιστρέφει στα γήπεδα της Super League μετά από μια ανεπιτυχή απόπειρα για διεθνή καριέρα με τη φανέλα της ρουμανικής Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα), με την οποία δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής.

Φυσικά, οι 167 συμμετοχές του στη Super League με τη φανέλα των Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης και Λάρισας αποτελούν ασφαλιστική δικλείδα για την επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν τον Αμπάρη (διαπραγματευόταν και τη μεταγραφή του με την ΑΕΚ) να επιλέξει την ομάδα τους, παρά το ότι γνωρίζει πως το Νο 1 θα πάει στον Βελλίδη.

Στη συμφωνία περιλαμβάνεται μπόνους ευρωπαϊκής εξόδου αλλά και συμμετοχών, τα οποία ανεβάζουν κατά πολύ την οικονομική πρόταση.

Με «κοντούς» στην επίθεση

Μετά το δέσιμο στις θέσεις των τερματοφυλάκων, το βάρος πέφτει στη μεσοεπιθετική γραμμή και κυρίως στην αναπλήρωση του κενού του Τόμας ντε Βινσέντι. Κάποιες φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει πίσω στα Γιάννενα κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Αργεντινός ξεκινά ως φαβορί για θέση βασικού.

Το σίγουρο είναι πως και φέτος ο σχεδιασμός θέλει τον ΠΑΣ να παίζει με τρεις «κοντούς» στην επίθεση που να μπορούν να εναλλάσσονται, έχοντας από πίσω τους έναν επιτελικό που να συνδυάζει τεχνική και ταχύτητα.

Περιμένουν Κρητικό

Την προσφυγή που κατέθεσε κατά της Λάρισας θα περιμένουν στον ΠΑΣ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον νεαρό Τάσο Κρητικό. Ο 18χρονος περιφερειακός φορ θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και οι Ηπειρώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του.

του ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (αναδημοσίευση από Goal News)

Σχολιασμος