- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Κάτοικος Ιωαννίνων αναμένεται να είναι σε λίγες ώρες ή μέρες σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός Τσάρλτον Βινσέντο.
Ο 22χρόνος εξτρέμ της Ολλανδικής Ντε Χάαγκ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και αναμένεται να φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ καλύπτοντας το κενό που άφησε προ λίγων εβδομάδων, ο Φώτης Γεωργίου με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ παρακολούθησαν τον ποδοσφαιριστή μέσω DVD τις προηγούμενες ημέρες με τον τεχνικό της ομάδας Σάββα Παντελίδη να ανάβει και αυτός με την σειρά του το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Ολλανδού. Ο Βινσέντο έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολλανδικό σύλλογο μέχρι το 2014, ωστόσο η ομάδα του κάθε άλλο παρά αρνητική εμφανίζεται προκειμένου ο παίκτης της να μετακομίσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Το PASsports.gr παρουσιάζει τον «άτακτο» Ολλανδό ποδοσφαιριστή της Ντε Χάαγκ ο οποίος παρά το ταλέντο που διαθέτει, στο πρόσφατο παρελθόν έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα με την συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Με την απόκτηση του Τσάρλτον Βινσέντο ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται όπως φαίνεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Φώτη Γεωργίου. Τώρα για το αν τελικά η φυγή του θα καλυφθεί επάξια από τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή είναι κάτι που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.
Πάντως ο Βινσέντο φέρεται να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητούσαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ για να καλύψουν την δεξιά πλευρά στα χαφ. Ο 22χρονος παίκτης της Ντε Χάαγκ διαθέτει ταχύτητα στο παιχνίδι του, είναι εκρηκτικός και έχει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση κάτι που αρέσει στον τεχνικό του ΠΑΣ Σάββα Παντελίδη.
Συν τοις άλλοις ο Βινσέντο μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης, κάτι που σαφώς λύνει τα χέρια του 48χρόνου προπονητή της ομάδας των Ιωαννίνων.
Ο Τσάρλτον Βινσέντο το 2009 φόρεσε την φανέλα της Ντε Χάαγκ όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα. Την πρώτη του χρονιά έκανε 14 συμμετοχές ωστόσο η παραγωγική του επίδοση κατέγραψε ένα γκολ, ενώ την επόμενη χρονιά το 2010 -2011 ο Ολλανδός αγωνίστηκε σε 20 ματς και σημείωσε 3 γκολ.
Το 2011 -2012 ο Βινσέντο έκανε 25 συμμετοχές και πέτυχε 7 γκολ η οποία βάσει και των τερμάτων θεωρείται η πιο παραγωγική σεζόν. Τέλος, τη περσινή χρονιά ο Ολλανδός ο οποίος έχει χριστεί διεθνής με την εθνική U-19, πέτυχε 3 γκολ σε 29 αγώνες. Συνολικά οι συμμετοχές του Βινσέντο στην ομάδα του είναι 88 στον αριθμό, έχοντας πετύχει σε τέσσερα χρόνια 14 τέρματα.
Πάντως ο «άτακτος» Ολλανδός μπορεί αγωνιστικά να φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στον ΠΑΣ, αφού με την διεισδυτικότητα και την εκρηκτικότητα που τον διέπει αναμένεται να δώσει ποιοτικές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας, όμως η συμπεριφορά του κατά το παρελθόν φαίνεται ότι τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Βινσέντο τον Μάρτιο του 2011 μετά από νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άγιαξ και ενώ πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του, ξαφνικά σήκωσε το χέρι του χαιρετώντας ναζιστικά παρότι έγχρωμος, προς τους φιλάθλους της ομάδας του, κάτι δηλαδή αντίστοιχο που είχε κάνει και ο Γιώργος Κατίδης με την φανέλα της ΑΕΚ. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα υπάρχει στο youtube και εκείνη την εποχή, ενώ υπήρξαν πάρα πολλές αντιδράσεις η Ντε Χάαγκ δεν μπήκε στον κόπο καν τον τιμωρήσει.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.