Σκόνδρας: «Τελικός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ»

26.05.2013 Αναγνώστηκε 613 φορές

Στην κάμερα της ΝΕΤ μίλησε ο αρχηγός του Ατρόμητου Γιάννης Σκόνδρας τονίζοντας οτι ήταν σημαντική η νίκη της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ και οτι ο αγώνας της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα κρίνει πάρα πολλά για τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη,παίξαμε πολύ καλά, καταφέραμε με αυτή τη νίκη και ανεβήκαμε στην 2η θέση της βαθμολογίας στα play off. Απο κει και πέρα πρέπει να σταματήσουμε τους πανηγυρισμούς γιατί από αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα. Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ένα τελικό την Τετάρτη που θα κρίνει πάρα πολλά και πρέπει να είμαστε σοβαροί να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Πάνω από όλα θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να κάνουμε καλή ζωή και πιστεύω οτι έχουμε καλή ομάδα, σίγουρα σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον φοβόμαστε σε καμία περίπτωση».

Αν εξελίχθηκε πιο εύκολα ο αγώνας με τον ΠΑΣ από οτι περίμεναν: «Ο Ατρόμητος σε όλη την διάρκεια στα play off εμφανίζεται πάρα πολύ καλός, παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλή κυκλοφοπρία, βγάζει πολλές φάσεις και σίγουρα είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από οτι ήταν στο πρωτάθλημα και σε κάθε αγώνα τα δίνουμε όλα γιατί έχουμε την ομάδα και το ρόστερ για να πάμε ψηλά».

Σχολιασμος