- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία του δίνει απόψε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία φιλοξενείται στο Περιστέρι (20:30 PASsports.gr, Νοva 1) από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.
O ΠΑΣ ύστερα από τρεις αγώνες αήττητος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με επτά βαθμούς και φυσικά θα επιδιώξει να φύγει απόψε το βράδυ με τους τρεις βαθμούς προκειμένου να θέσει ακόμα πιο γερές βάσεις για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μια αποστολή σαφώς δύσκολη που κρύβει παγίδες για τους παίκτες του Χριστόπουλου, οι οποίοι για ακόμα ένα παιχνίδι πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι προκειμένου να φύγουν με το τρίποντο της νίκης από τα δυτικά προάστια.
Η κούραση των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα παιχνίδια καθώς και οι απουσίες κάποιων βασικών όπως του Ντε Βινσέντι και Πάντου προβληματίζουν τον Χριστόπουλο ο οποίος αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου να βρει την ιδανική ενδεκάδα.
Ο Μεσσήνιος προπονητής γνωρίζει ότι η αποστολή της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού ο Ατρόμητος και περισσότερες λύσεις στον πάγκο διαθέτει και παίζει στην έδρα του, αλλά και πιο φρέσκος δείχνει.
Παρόλα αυτά κανένας στο στρατόπεδο του ΠΑΣ δεν χάνει την αισιοδοξία του για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Χριστόπουλος τις τρεις αυτές ημέρες που είχε περιθώριο μελέτησε ξανά και ξανά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο εντοπίζοντας τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία των Περιστεριωτών.
Ο Χριστόπουλος θεωρεί ως βασικό δυνατό σημείο τα στημένα του Ατρομήτου και εκεί αναμένεται να εστιάσει αρκετά την προσοχή του.
Η αποστολή του ΠΑΣ βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το μεσημέρι όπου και έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται πλησίον του αεροδρομίου. Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Βίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Νάκος, Νικλητσώτης, , Ντάσιος, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Γιάκος Οικονόμου, Ρουμπουλάκου.
Εκτός έμειναν οι Κειτά και Ντε Βινσέντι (τιμωρημένοι), Ταμπάσης, Ιωάννου και ο Τάσος Πάντος που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Τρεις φορές έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες και τις τρεις φορές αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Στην κανονική διάρκεια τα ματς έληξαν ισόπαλα δίχως τέρματα, ενώ αυτό της περασμένης Τετάρτης για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ έληξε 1-1. Αν λήξει και το σημερινό παιχνίδι ισόπαλο θα μιλάμε για την απόλυτη ισορροπία για τις δύο ομάδες.
O ΠΑΣ όμως είναι αποφασισμένος να καταθέσει ψυχή και πάθος στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας το διπλό το οποίο θα ισοδυναμεί με μισή – έξοδο στα αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στην αντίπερα όχθη εκτός από τον Ουντόζι που αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης στα Γιάννενα, ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί σήμερα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τις υπηρεσίες του Ελίνι Δημούτσου.
Ο μέσος του Ατρόμητου συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και έπρεπε να δηλωθεί σε 2 αγώνες να εκτίσει την ποινή του. Όπως αποφασίστηκε ο ένας θα είναι ο κυριακάτικος απέναντι στον "Άγιαξ" της Ηπείρου και ο έτερος απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 29/5 στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Κορίνθιος Γιώργος Δασκαλόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αποψινό αγώνα για την 4η αγωνιστική.
Βοηθοί του θα ειναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από την Κόρινθο και ο Γιώργος Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχάλης Καλαθενός από τα Δωδεκάνησα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.