- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ο Θανάσης Καραγκούνης πιστεύει πως το πρόβλημα του Ατρομήτου είναι να κρατήσει το σκορ, κάτι που δεν έκανε σε Τρίπολη και Ζωσιμάδες. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο σκορ, όμως δεν κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι τέλους, που είναι και το πρόβλημα της αθηναϊκής ομάδας, όπως δήλωσε ο Θανάσης Καραγκούνης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του Ατρόμητου:
«Προσπαθούμε όλα τα παιδιά να δώσουμε και την ψυχή μας. Είμαστε πολύ κουρασμένοι, έμειναν τρεις αγώνες και μέχρι στιγμής τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Αυτό συμβαίνει γιατί με τον ΠΑΟΚ καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, αλλά στα άλλα δύο ματς δεν μπήκαμε όσο δυνατά έπρεπε. Έπρεπε να βάλουμε κάποιο γκολ και να κρατήσουμε το σκορ, αλλά το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και αυτό νομίζω θα συμβεί και στο Περιστέρι.
Θα πρέπει να βρούμε την ηρεμία μας και να ξεκουραστούμε. Αν καταφέρουμε την Κυριακή να σκοράρουμε θα πρέπει να κρατήσουμε το γκολ και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης»
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.