Η αποστολή του Ατρομήτου για τα Γιάννενα

20.05.2013 Αναγνώστηκε 778 φορές

Με 19 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει την Τρίτη στα Γιάννενα ο Ατρόμητος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των play off κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (22/05, 18:15).

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης στους "Ζωσιμάδες".

Την αποστολή αποτελούν οι: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Φάμπιο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Γιαννούλης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ατρομήτου θα ολοκληρώσει τη μίνι προετοιμασία της το πρωί της Τρίτης. Στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν πρωινό στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό τα Ιωάννινα.

πηγή: atromitosfc.gr

Σχολιασμος