Με συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα το «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013»

09.05.2013 Αναγνώστηκε 891 φορές

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 1800 ποδοσφαιριστών ηλικίας 6 έως 16 χρόνων, σε πέντε γήπεδα της Αττικής και την παρουσία εκατοντάδων γονιών, συγγενών και φίλων ξεκίνησε την Τετάρτη (8/5), το μεγαλύτερο Πασχαλινό Τουρνουά «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013», το οποίο θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 11 Μαΐου.

Στις 4 ημέρες του τουρνουά οι 100 ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση, σε 6 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, δίνουν από 3 αγώνες, στη φάση των Ομίλων, έναν αγώνα κάθε ημέρα. To Σάββατο θα γίνουν αγώνες πλέι οφ.

Στο τουρνουά λαμβάνει μέρος και ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα με 4 ομάδες, από 2 στις ηλικιακές κατηγορίες τζούνιορ και προπαιδικό.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων ο ΠΑΣ μέτρησε 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Συγκεκριμένα, στα junior ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 την Ελευθερόπουλη ενώ η δεύτερη ομάδα ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 2-4. Στο προπαιδικό ισοπαλία 1-1 με τον ΟΣΦΠ Χαλανδρίου και ήττα (0-2) για τον ΠΑΣ Γιάννινα 2 από τον Α.Ο Περιστερίου.

πηγή: football-academies.gr

Σχολιασμος