- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Θετικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν τις τελευταίες ώρες για το ακανθώδες πρόβλημα των γηπεδικών εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους «Ζωσιμάδες» αλλά και το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο στο οποίο προπονείται καθημερινά.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Επιτροπής Διοίκησης Σταδίων και του προέδρου της, Γιώργου Σουκουβέλου αλλά και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο και η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Μάλιστα, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου είχε το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση για το θέμα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη και τον αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου. Παντελή Κολόκα με αντικείμενο συζήτησης το χρονοδιάγραμμα των εργασιών καθώς ο "Άγιαξ" της Ηπείρου έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τις 2 Ιουνίου που τελειώνουν τα play-off.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PASsports.gr, ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει ανάψει το "πράσινο φως" για τη χρηματοδόσητη των βελτιωτικών έργων που θα γίνουν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και το ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Εντός των ημερών αναμένεται στα Γιάννενα και μηχανικός από τη Διεύθυνση Μελετών και Γεωπονικών Έργων του υπουργείου που θα επιθεωρήσει και θα συντάξει την ανάλογη μελέτη.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΓΓΑ συμφώνησε σε αντικατάσταση ολόκληρου του αρδευτικού και αποστραγγιστικού συστήματος του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων» αλλά και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα. Επίσης θα γίνουν και έργα βελτίωσης του ταρτάν του Εθνικού Σταδίου το οποίο σε αρκετά σημεία βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση.
Αναφορικά με τα γήπεδα στο Πανηπειρωτικό, η λύση που φαίνεται να προωθείται είναι η πραγματοποίηση συμπληρωματικών έργων στα δυο βοηθητικά γήπεδα (σ.σ. ένα εκ των οποίων χρησιμοποεί και ο ΠΑΣ για τις καθημερινές του προπονήσεις) ώστε να βελτιωθεί η κλιση του εδάφους καθώς αυτός θεωρείται ο κυριότερος λόγος για τη συγκέντρωση ποσοτήτων νερού τους χειμερινούς μήνες που μετατρέπει τα γήπεδα στην Ανατολή σε βούρκους.
Τέλος, Επιτροπή Σταδίων και ΓΓΑ είναι κοντά σε συμφωνία και για την πραγματοποίηση έργων συντήρησης στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου στο ΕΑΝΚΙ της Λιμνοπούλας.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.