- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ της Ανατολής η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεκίνησε χτες με την επιστροφή από την πασχαλινή άδεια, για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας την Πρωτομαγιά (01/05 17:15 Conn-X).
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με μπάλα. Ο Βέλγος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σιαλμά και Κυριάκο, καθώς και τον τραυματία Στάθη ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του στο χέρι.
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα συνεχιστεί αύριο με μια πρωινή (11:00) προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και όχι στους "Ζωσιμάδες", όπως γίνονταν τον τελευταίο καιρό κατόπιν προτροπής του Ντεμόλ, καθώς υπάρχει το γνωστό πλέον πρόβλημα με την τρύπα που δημιουρήθηκε στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ντεμόλ θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου (13:30) στην αίθουσα Τύπου στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" και θα αναφερθεί σε όλα τα τελευταία αγωνιστικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.