Σε φουλ ρυθμούς από σήμερα

30.03.2011 Αναγνώστηκε 912 φορές

Με διπλή προπόνηση θα ξεκινήσει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (18:00, ΕΤ3) με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί και το μεσημέρι με το βάρος να πέφτει στις ασκήσεις τακτικής. Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού ο Στεφάν Ντεμόλ τους έδωσε ρεπό.

Στο μεταξύ, οι Μπακαγιόκο και Βάντερσον επισκέφθηκαν κανονικά τις εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΚΙ προκειμένου να πραγματοποιήσουν θεραπεία και να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Από εκεί και πέρα σήμερα το μεσημέρι (13:00) ο Στεφάν Ντεμόλ θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου οι "Ζωσιμάδες" και θα μιλήσει για τα αγωνιστικά θέμα της ομάδας.


Σχολιασμος