Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: «Να εξοφληθούν πλήρως οι παίκτες»

29.04.2026 Αναγνώστηκε 115 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρέμβαση στα τεκταινόμενα του ΠΑΣ Γιάννινα και τη δημόσια αντιπαράθεση του Νίκου Σιόντη με τους ποδοσφαιριστές έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί, ο Σ. Φ. ΠΑΣ Γιάννινα. Με αφορμή τις ανακοινώσεις Σιόντη και παικτών οι οργανωμένοι σημειώνουν ότι άπαντες έχουν ευθύνη για τον αγωνιστικό υποβιβασμό, ωστόσο υπογραμμίζουν πως είναι αυτονόητο ότι κάθε ποδοσφαιριστής δικαιούται να λαμβάνει τα δεδουλευμένα του και ότι στέκονται αλληλέγγυοι σε αυτούς ως εργαζόμενους.

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: «Να εξοφληθούν πλήρως οι παίκτες»

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τη χτεσινή ανακοίνωση των Old Fans PAS Giannina, τουλάχιστον στο θέμα των οφειλών στους παίκτες, καθώς τονίζεται χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να υπάρξουν οφειλές από τη φετινή χρονιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα:

«Στον αγωνιστικό υποβιβασμό μιας ομάδας ευθύνες έχει ολόκληρος ο οργανισμός. Η διοίκηση επωμίζεται το βάρος των εξωαγωνιστικών προβλημάτων και της στελέχωσης της ομάδας. Το προπονητικό team είναι υπεύθυνο με την σειρά του για τα τακτικά ζητήματα και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στο χορτάρι. Από αυτήν την εξίσωση φυσικά δεν μπορούν να λείπουν οι παίκτες οι οποίοι είναι η αιχμή του δόρατος και με την απόδοση τους καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της ομάδας. Κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών!

Αξίζει όμως να διαχωρίσουμε τον ποδοσφαιριστή ως αθλητή με τον ποδοσφαιριστή ως εργαζόμενο. Η ανακοίνωση των παικτών της ομάδας μας έφερε σε σοβαρούς προβληματισμούς και θέλουμε να κάνουμε την στάση μας ξεκάθαρη: χωρίς καμία πρόθεση να απαλλάξουμε τους αθλητές από τις ευθύνες τους, στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς και στην ιδιότητα τους ως εργαζόμενοι.

Έχουμε πλήρη επίγνωση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας και γνωρίζουμε ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε κάτω από σοβαρότατες δυσκολίες. Ξέρουμε ότι η Γη που άφησε πίσω της η καταραμένη οικογένεια είναι παντελώς καμμένη. Αναγνωρίζουμε τέλος τις ήδη μεγάλες θυσίες που έγιναν από όλες τις πλευρές για να ολοκληρωθεί η σεζόν με αξιοπρέπεια. Παρόλα αυτά καλούμε τους διοικούντες της ομάδας να εξοφλήσουν πλήρως τους ποδοσφαιριστές και να μην αφήσουν υποχρεώσεις ανοιχτές από την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε.

Σαν Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους και να βοηθήσουμε έμπρακτα σε όλη αυτήν την προσπάθεια

Μείνετε συντονισμένοι για τις μελλοντικές δράσεις του συνδέσμου…
 
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Σχολιασμος