Όσο για τους παίκτες, έχουν ένα συμβόλαιο που θα πρέπει να τιμήσουν ως το τέλος και ταυτόχρονα να κοιτάξουν και την επόμενη μέρα, αφού αγωνιστικά είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί ο υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική. Οι παίκτες του Γκούμα καλούνται να φανούν ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια και αν η ομάδα πέσει, να πέσει με αξιοπρέπεια, όπως προστάζει η 60χρονη ιστορία της.
Εντείνεται η προετοιμασία
Τα Play Out στον Α' όμιλο της Super League 2 έχουν διακοπή μέχρι τις 5 Απριλίου. Έτσι ο Γιάννης Γκούμας έχει μπροστά του ένα χρονικό διάστημα να δουλέψει με τους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Μακεδονικό την Κυριακή των Βαΐων.
Ο Φιόγκμπε θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι επαγγελματίες παίκτες της Κ19 μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας Νέων.
Σχετικά με τη χθεσινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε αποφόρτιση στο κομμάτι φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής για τελείωμα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα, στις 12 μ. στο ΠΕΑΚΙ.
Αύριο το Καλαμάτα - Ηρακλής
Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και στην Καλαμάτα για το Super Cup στη SL2 της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Παρόλο που οι δυο ομάδες εξασφάλισαν την άνοδο στη Super League 1, βγαίνοντας πρωταθλητές σε Α’ και Β’ όμιλο της Super League 2, θέλουν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας για λόγους γοήτρου. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο στις 6.30 μ.μ








