Λευκός καπνός, συνεχίζει κανονικά ο ΠΑΣ Γιάννινα

23.03.2026 Αναγνώστηκε 378 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Mε τον κόσμο του ΠΑΣ ενωμένο με απόλυτη συσπείρωση και κοινή απόφαση να συνεχίσει η ομάδα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της Super League 2 ολοκληρώθηκε η σημερινή σύσκεψη του Νίκου Σιόντη μαζί με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Οικονόμου παρουσία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

 

Λευκός καπνός, συνεχίζει κανονικά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Νίκος Σιόντης από την πλευρά του παρουσίασε τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν, τα συσσωρεμένα χρέη και τις απειλές αφαίρεσης βαθμών που υπάρχουν για περιπτώσεις παλιών χρεών για ποδοσφαιριστές όπως ο Γκόσεφ.

Στη συνέχεια αναλύθηκε διεξοδικά το ποιες είναι οι οφειλές, ποιοι είναι οι κίνδυνοι για αφαιρέσεις βαθμών και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για την ομάδα αν τιμωρηθεί με αφαιρέσεις βαθμών.

Ένα πράγμα που έγινε γνωστό στη συνάντηση και επιβεβαιώθηκε είναι ότι ο ΠΑΣ οφείλει τις τελευταίες δυο διαιτησίες των δύο τελευταίων εντός έδρας αγώνων, ένα ποσό κοντά στις 6.000 ευρώ. Υπάρχει ο κίνδυνος εάν δεν πληρωθούν οι διαιτησίες, στο επόμενο παιχνίδι να υπάρξει αφαίρεση βαθμών για τη μη πληρωμή της διαιτησίας αλλά και τη μη πραγματοποίηση του αγώνα. Σε αυτό το θέμα που ήταν ενωμένοι ο ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα και οι Old Fans PAS Giannina, ακόμη και η πλευρά του Ερασιτέχνη, ο Ν. Σιόντης παραδέχτηκε πως παραμένουν δυο διαιτησίες απλήρωτες και δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν ενέργειες να πληρωθεί άμεσα το ποσό.

Μίλησαν και οι νομικοί εκπρόσωποι των δυο πλευρών, ο Σοφοκλής Πιλάβιος (νομικός σύμβουλος του Νίκου Σιόντη) συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στη συνάντηση και ζήτησε να υπογραφεί ένα προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Ερασιτέχνη και της πλευράς Σιόντη.

Στην ουσία, να δοθεί μια προτεραιότητα στον Νίκο Σιόντη για τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι όταν η ομάδα περάσει στα χέρια του Ερασιτέχνη, μετά τη διάλυση της ΠΑΕ. Υπήρξε μια σύγκλιση στο θέμα αυτό και συμφωνήθηκε να έχει αυτό που επισημάνθηκε στην ανακοίνωση, το first option.

 

 

Σχολιασμος