- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Πέφτει σήμερα η αυλαία στον πρώτο γύρο των Play Out τoυ Α’ ομίλου της Super League 2, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζει τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 15.00 (Μega News) για την 5η αγωνιστική, με στόχο τη δεύτερη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.
Χωρίς τους τραυματίες Φιόγκμπε και Πατρινό θα αγωνιστούν οι Γιαννιώτες απέναντι στον Καμπανιακό, στη διάθεση του Γιάννη Γκούμα τέθηκαν οι Ναούμης και Κοντονίκος. Μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του ΠΑΣ, η δήλωση στήριξης από την εταιρεία real-estate ISB, που εκπροσωπείται από τον Θεσπρωτό επιχειρηματία Λεωνίδα Ιωάννου.
Μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) με τον Νέστο Χρυσούπολης την Κυριακή στο «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα ουσιαστικά «κλώτσησε» τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα, μιας και η Καβάλα ήρθε ισόπαλη με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία. Μπορεί οι Ηπειρώτες να απέχουν οκτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο ένας στόχος χάνεται όταν κριθεί μαθηματικά και με βάση αυτό είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.
Να σημειωθεί, πάντως, πως οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα στάθηκαν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Νέστο, σε αντίθεση με το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο παιχνίδι στην Καβάλα. Επομένως, το ζητούμενο είναι ο ΠΑΣ να σταθεί με αξιοπρέπεια στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια και να παίξει για τον κόσμο και την ιστορία του.
Επιστροφές-απουσίες
Χωρίς τους τραυματίες Φιόγκμπε και Πατρινό, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα για την 5η αγωνιστική των Play Out του Α’ ομίλου της Super League 2. Ο Φιόγμπε
Ο Φιόγκμπε που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να ανεβάσει ρυθμούς. Από την άλλη, ο Πατρινός είχε ένα τραυματισμό στο γόνατο και έμεινε εκτός. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι είναι, επίσης, ο τερματοφύλακας Λαδιάς και ο στρατευμένος Καπέρδας.
Απεναντίας, διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι είναι ο Ναούμης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Κοντονίκος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο προηγούμενο παιχνίδι.
H προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, η αποστολή των Γιαννιωτών αποτελείται από τους: Σίνα, Βρακά, Τουρκοχωρίτη, Δούμα, Τσίρη, Καφενζή, Αθανασίου, Βιραμάκι, Κρυπαράκο, Ναούμη, Μπουλλάρι, Παναγιωτακόπουλο, Κοντονίκο, Χαβαλέ, Τουτόντα, Πρεκατέ, Σελιμάι, Συμεωνίδη, Παπαδόπουλο, Κιτσάκη, Κασέμι και Κριμιτζά.
Η πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Σίνα, Δούμας, Πρεκατές, Κιτσάκης, Ναούμης, Κριμιτζάς, Τουτόντα, Κοντονίκος, Κρυπαράκος, Παναγιωτακόπουλος, Μπουλλάρι.
Διαιτητής ο Ντάουλας
Σημειώνεται ότι ο διαιτητής Φώτιος Ντάουλας από τη Δυτική Αττική, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Καμπανιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ντάουλας έχει διευθύνει την αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) τον περασμένο Σεπτέμβριο στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, όπως και την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 5 Ιανουαρίου 2020.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Νικόλαος Πάγκαλος της ΕΠΣ Λασιθίου και Εμμανουήλ Μπλαβάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Χορόζογλου της ΕΠΣ Δράμας και παρατηρητής ο Νικόλαος Αθανασίου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Αγνοεί τη νίκη στη Χαλάστρα
Με την ομάδα της Χαλάστρας, ο ΠΑΣ έχει μικρή προϊστορία αγώνων.
Την περασμένη σεζόν 2024-25 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ έφερε ισοπαλία 2-2 στη Χαλάστρα, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε η αναμέτρηση στα Play Off. Tην τρέχουσα σεζόν, ο ΠΑΣ κέρδισε με 3-0 τον Καμπανιακό στα Γιάννενα και στη Χαλάστρα κέρδισε ο Καμπανιακός με 2-0 στις 20 Δεκεμβρίου.
Να τονιστεί ότι προ ημερών αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Καμπανιακού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή της Κ19 Σωτήρη Αυγέρο.
Το πρόγραμμα
Για τα Play Out θα παίξουν σήμερα (3 μ .μ): Nέστος- Καβάλα SPORTAL.GR, Καμπανιακός- ΠΑΣ Γιάννινα MEGA NEWS, Μακεδονικός- ΠΑΟΚ Β’ ATHLETIKO.GR
Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ Β’ 21, Καβάλα 17, Νέστος 17, Καμπανιακός 10, ΠΑΣ Γιάννινα 9, Μακεδονικός 7.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.