Επιστροφές και απουσίες στον ΠΑΣ ενόψει Νέστου

06.03.2026 Αναγνώστηκε 233 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Χαβαλέ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Γκούμα συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (15.00) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης στο «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League 2. 

 

Επιστροφές και απουσίες στον ΠΑΣ ενόψει Νέστου
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η επιστροφή του Κριμιτζά στην προπόνηση της Τετάρτης σε κανονικό ρυθμό ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο 23χρονος Θεσσαλονικιός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στα Play Out λόγω του μυϊκού τραυματισμού του. Σημαντική όμως είναι και η χτεσινή επιστροφή του Στίβεν Χαβαλές στις προπονήσεις.

Ο ομογενής στόπερ είχε αισθανθεί σπασμούς στον προσαγωγό στον αγώνα με την Καβάλα και είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο, όμως πλέον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε. Πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος ενόψει Νέστου την Κυριακή παρότι αρχικά φαίνονταν ότι δεν θα προλάβει. 

Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται και πάλι ο Κάντας Φιόγμπε. Ο μεσοεπιθετικός από το Μπενίν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και πιθανόν να επιστρέψει κόντρα στον Καμπανιακό. Εκτός θα είναι και ο στρατευμένος Καπέρδας, αλλά και ο τιμωρημένος Κοντονίκος που αποβλήθηκε στην Καβάλα με κόκκινη κάρτα. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Ναούμη καθώς ο Γιαννιώτης αριστερός μπακ νιώθει κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Η χτεσινή προπόνηση έγινε στο ΠΕΑΚΙ και το πρόγραμμα περιείχε τακτικά παιχνίδια με κυκλοφορία της μπάλας, αλλαγής παιχνιδιού, αλλά και εξάσκηση πάνω στις στατικές φάσεις. 

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα και πάλι στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ. 

Σχολιασμος