- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Χωρίς τους τραυματίες Φιόγκμπε, Κριμιτζά και τον ανέτοιμο Σελιμάι αλλά με 21 παίκτες στη διάθεση του Γιάννη Γκούμα, αναχώρησε για την Καβάλα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού αγώνα (15.00 /Mega news) για την 3η αγωνιστική των Play Out του Α’ ομίλου της Super League 2.
H προετοιμασία των Γιαννιωτών ολοκληρώθηκε με σημερινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Αρχικά έγινε ομιλία από το προπονητικό team για ξεκίνημα, ενώ στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις ενεργοποίησης και παιχνίδια τακτικής.
Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα γευμάτισε στο ΠΕΑΚΙ και ο Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, τους: Σίνα, Βρακά, Λαδιά, Τουρκοχωρίτη, Δούμα, Καφενζή, Τσίρη, Αθανασίου, Βιραμάκι, Κρυπαράκο, Ναούμη, Μπουλάρι, Παναγιωτακόπουλο, Κοντονίκο, Χαβαλές, Τουτόντα, Πρεκατέ, Πατρινό, Παπαδόπουλο, Κιτσάκη και Κασέμι.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φιόγκμπε και Κριμιτζάς, ο ανέτοιμος Σελιμάι που προέρχεται από τραυματισμό, ο στρατιώτης Καπέρδας αλλά και ο Συμεωνίδης.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.