- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον τελευταίο αγώνα του 2025 με αντίπαλο τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, αναμέτρηση που ορίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο (20/12, 15:00) και είναι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.
Μια ακόμα κακή εκτός έδρας εμφάνιση έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή τη φορά στην Καρδίτσα. Η ομάδα της Ηπείρου έλεγχε τον αγώνα στο πρώτο μέρος, όμως δέχτηκε ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους και αποσυντονίστηκε, ενώ στην επανάληψη δεν απείλησε καν την εστία της Αναγέννησης.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στάσιμος, ενώ μάλιστα η Super League 2 του αφαίρεσε προσωρινά και 3 βαθμούς, με βάση την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Γκόσεφ.
Οι κακές εμφανίσεις και η αδιαφορία ορισμένων παικτών «ξεχείλισαν το ποτήρι» της οργής για τους φιλάθλους του ΠΑΣ. Μετά το τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα οι οπαδοί στο πέταλο απαίτησαν και εν τέλει πέτυχαν να πάει η ομάδα να τους μιλήσει. Ειπώθηκαν πολλά εκεί, όμως το σίγουρο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε δεινή θέση, πριν καν αρχίσουν τα Play Out. Μάλιστα, ο ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε και ανακοίνωση σημειώνοντας με νόημα ότι η περίοδος χάριτος και υπομονής τελείωσε.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το παιχνίδι με τον Καμπανιακό είναι αγώνας δίχως αύριο για τους Ηπειρώτες. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του 2025 για τον ΠΑΣ και η Super League 2 το όρισε Σάββατο (20/12) στις 15:00. Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα μακριά θα γίνει και η σημαντική αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον Νέστο Χρυσούπολης.
Χορηγική υποστήριξη από τη Nikas Logistics
Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, γιαννιώτικες και μη, ενισχύουν την προσπάθεια του Νίκου Σιόντη για τη σωτηρία του ΠΑΣ Γιάννινα και την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Η «NIKAS Logistics» είναι η τελευταία που ευχαρίστησε χτες η γιαννιώτικη ΠΑΕ για την υποστήριξη της στη φετινή δύσκολη χρονιά, συμμετέχοντας μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα.
Πέραν όμως από την «NIKAS Logistics» χτες ανακοινώθηκε και η συμμετοχή ακόμα δύο εταιρειών μέσω του Partners Card. Πρόκειται για τις «Ασφάλειες Ιωάννου» και το «Tsakanelis Auto Moto Parts».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.