Σιδερίδης: «Ήμασταν τυχεροί, κάναμε κατάθεση ψυχής» (video)

02.11.2025 Αναγνώστηκε 149 φορές

Στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο γυμναστής και υπηρεσιακός προπονητής της Καβάλας Τάσος Σιδερίδης, κάνοντας λόγο για ματς ειδικών συνθηκών, ενώ αναγνώρισε ότι η ομάδα του είχε σύμμαχο την τύχη στο σημερινό παιχνίδι.

Σιδερίδης: «Ήμασταν τυχεροί, κάναμε κατάθεση ψυχής» (video)

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μας ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες περάσαμε πολύ δύσκολα, έγιναν πράγματα που επηρέασαν τη συνοχή της ομάδας. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα και στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά δεν θα πω περισσότερα γιατί είναι εσωτερικά μας θέματα. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά ο αντίπαλος προπονητής. Είναι πολύ δουλεμένη, είχαμε προβλήματα στη διαχείριση του παιχνιδιού στο α’ ημίχρονο. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήμασταν τυχεροί σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού, αλλά σε κάποια άλλα ματς δεν είχαμε πάρει πράγματα που μπορούσαμε και η τύχη μας το έδωσε τώρα.

Ίσως είναι αυτή η ενότητα, η υγεία που βγάζει η ομάδα, μας έδωσε αυτό το κάτι που θέλαμε και την ώθηση που χρειαζόμασταν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Η ενότητα που βγάζει αυτή τη στιγμή η ομάδα ως οργανισμός, ελπίζω να μας βοηθήσει στο μέλλον. Είμαστε κι εμείς και ο ΠΑΣ δύο ομάδες που περνάνε δύσκολα και το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι ενότητα.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ που έχει παρουσιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια καλή ομάδα».

Για την εικόνα των δύο ομάδων: «Αν βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα σήμερα, τι να πω, ότι έπρεπε να κερδίσει η Καβάλα; Κάναμε μία υπερπροσπάθεια και τα παιδιά ανταμείφθηκαν γιατί πήραν κάτι που το είχαν χάσει σε προηγούμενα παιχνίδια».

Για την επόμενη μέρα στον πάγκο: «Εγώ είμαι γυμναστής της ομάδας, θα έρθει προπονητής και θα συνεχίσω στον δρόμο που έχω. Έχω περάσει και από τον ΠΑΣ μαζί με τον κ. Παράσχο ένα διάστημα το 2009».

Σχολιασμος