Με 20 παίκτες στα Γιάννενα η Καβάλα

01.11.2025 Αναγνώστηκε 159 φορές

Με 20 παίκτες στην αποστολή ταξίδεψε στα Γιάννενα η Καβάλα ενόψει του αυριανού αγώνα (15.00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Ζωσιμάδες" για την 8η αγωνιστική του Α'ομίλου της Super League 2. Στην αποστολή συμμετέχει πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Μάκης Γιαννίκογλου αλλά και ο Γαβριηλίδης που προσωρινά είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από την ομάδα, αλλά τελικά παρέμεινε.

Με 20 παίκτες στα Γιάννενα η Καβάλα

Υπηρεσιακός προπονητής της Καβάλας είναι ο Γιώργος Πολυχρονίδης της Κ19 του συλλόγου και νέος γενικός αρχηγός ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

Στην αποστολή των «Αργοναυτών» μετέχουν οι Γιαννίκογλου, Ιωαννίδης, Κατσουλίδης, Ξυγκόρος, Παναγιώτου, Κολλαράς, Διονέλλης, Αλιατίδης, Χρούστινετς, Μπρέγκου, Γαβριηλίδης, Σγούρος, Βοριαζίδης, Ελ Καντουσί, Κουντουριώτης, Ερνάντεζ, Δημοσθένους, Σιφναίος, Παπαδόπουλος και Σταμούλης.

 

 

Σχολιασμος