Σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΣ ο αγώνας με την Καβάλα

30.10.2025 Αναγνώστηκε 230 φορές

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες -μετά το διήμερο ρεπό- οι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα που θα γίνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 15.00 στο «Ζωσιμάδες» για την 8η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να αφήσει οριστικά πίσω του την άδικη ήττα από τον Αστέρα Β’ στην Τρίπολη και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Καβάλα, ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΣ  ο αγώνας με την  Καβάλα
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Yπενθυμίζεται ότι μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, ο ΠΑΣ θα παίξει στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή στο φινάλε του πρώτου γύρου και στη συνέχεια έχει δυο εντός έδρας κομβικά ματς με Νέστο Χρυσούπολης και Μακεδονικό.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα θα πρέπει να παραμείνει προσηλωμένη στον στόχο της νίκης στο ματς με την Καβάλα και να μην αποπροσανατολιστεί από το κακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της αντίπαλης ομάδας. Μάλιστα, μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Καρδίτσα, εκτός από τον προπονητή, Θωμά Γράφα, αποχώρησαν από την ομάδα της Καβάλας ο γενικός αρχηγός, ο γιατρός της ομάδας και ο εκ των αρχηγών της Βασίλης Γαβριηλίδης.

Κατά τα άλλα, το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ θα έχει δεδομένη την επιστροφή του Συμεωνίδη που εξέτισε την τιμωρία του από τις τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Αστέρα Β’ στην Τρίπολη.

Με γυμναστική ξεκίνησε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών μας μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε το προπονητικό μας team και στη συνέχεια είχαν ασκήσεις επιτάχυνσεις και αγωνιστικά παιχνίδια επιθετικής τακτικής.

Η επόμενη προπόνηση είναι για σήμερα το πρωί στις 11, στο ΠΕΑΚΙ.

Διαιτητής ο Μπουρουζίκας

Ο Θωμάς Μπουρουζίκας της ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Λαρισαίος ρέφερι είχε διευθύνει την περσινή αναμέτρηση των δυο ομάδων στο "Ανθή Καραγιάννη" στο νικηφόρο για τον ΠΑΣ παιχνίδι με σκορ 2-4.

Boηθοί του Μπουρουζίκα θα είναι οι Ιωάννης Φακανάς και Αναστάσιος Φραγιός από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δαμιανός Καρακελίδης της ΕΠΣ Πέλλας.

Τα εισιτήρια

Τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της  Κυριακής στο «Ζωσιμάδες» γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η τιμή του εισιτηρίου για τη μεγάλη σκεπαστή ορίστηκε στα 12 ευρώ, για τη θύρα 9 στα 10 ευρώ και για τη θύρα 10 (η προμήθεια από τον Σ.Φ.) στα 8 ευρώ.

Αναλυτικά: Θύρες  3-4-6 → 12€. Θύρα  9 → 10€. Θύρα10 → 8€ (η προμήθεια θα γίνεται αποκλειστικά από τον Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ). Θύρες 7-11 (Πέταλα) → 5€, ΘΥΡΑ 3VIP → 20€, ΘΥΡΑ 5 GOLD → 30€. Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2008 και μετά) για τις θύρες 3-4-6–7-9-11 → 5€

Ωράριο λειτουργίας

 - ⁠Στο ΠΕΑΚΙ: Πέμπτη και Παρασκευή  09:30–16:00.

- ⁠Στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» Σάββατο 10:00–17:00 και Κυριακή 10:00–14:30.

⁠- ⁠Στο MAISON (ΒΛΑΧΛΕΙΔΗ 3) Πέμπτη  11:00 – 21:00, Παρασκευή και Σάββατο 09:00–21:00.

Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 13:00.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ 

Σχολιασμος