- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/10, 16:00) με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Απόντες και σε αυτό το παιχνίδι οι Κόντε και Σίνα, ενώ ο Σελιμάι λείπει σε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.
Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα και το «0 στα 4» και τις ισάριθμες ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει εναγωνίως τους πρώτους του βαθμούς στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα της Ηπείρου υποδέχεται στο «Ζωσιμάδες» την Κυριακή την Αναγέννηση Καρδίτσας και πρέπει οπωσδήποτε να δείξει ότι έχει «σφυγμό» αγωνιστικά και βαθμολογικά.
Σε ένα ακόμα παιχνίδι οι Ηπειρώτες θα έχουν απουσίες. Ο αρχηγός Πέδρο Κόντε ξεκίνησε ατομικό, ωστόσο θα αργήσει ακόμα να επανέλθει, ενώ ο Άντζελο Σίνα λογικά θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Καμπανιακό και όχι με την Καρδίτσα.
Τέλος, ο Ερμής Σελιμάι λείπει με υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί αύριο Παρασκευή με την Αλβανία με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο. Λογικά θα επιστρέψει το Σάββατο στα Γιάννενα, ωστόσο θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί μία ημέρα αργότερα στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αντίθετα, στον αγώνα με τους Καρδιτσιώτες θα επιστρέψουν οι Παυλίδης, Τουρκοχωρίτης και Δόσης. Ο Παυλίδης συμμετείχε χτες σε μεγάλο μέρος του διτέρματος και θα μπει στην αποστολή, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ και ο Τουρκοχωρίτης ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε υποστεί. Τέλος, ο Δόσης που χτύπησε στο πρόσωπο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ προπονείται κανονικά πλέον, φορώντας μια ειδική μάσκα και είναι διαθέσιμος ενόψει Κυριακής.
Η χτεσινή προπόνηση ξεκίνησε με ομιλία του Νίκου Κούστα προς τους παίκτες του και ανάλυση βίντεο για τον προσεχή αντίπαλο, την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα βγήκαν στο γήπεδο και μετά την απαραίτητη προθέρμανση ακολούθησαν ασκήσεις αντοχής με μπάλα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια 11 εναντίον 11.
Μετά το τέλος της προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα έκανε barbeque έξω από τα αποδυτήρια, με κρέατα και προϊόντα που ήταν ευγενική προσφορά της «Α.Π.Σ.Ι. Πίνδος». Ήταν μια κίνηση αποφόρτισης, αλλά και ταυτόχρονα σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των παικτών, αλλά και της τεχνικής ηγεσίας. Η ψυχολογία της ομάδας πρέπει να ανεβεί μετά τις συνεχόμενες ήττες και το χτεσινό ψήσιμο ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.
Σήμερα Πέμπτη δεν υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση, αλλά θα γίνουν εξατομικευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης σε ποδοσφαιριστές υπό την εποπτεία του προπονητή φυσικής κατάστασης, Δημήτρη Χαρίση. Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή στις 11:00 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα μία το Σάββατο, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Ηπειρωτών.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.