Με 21 παίκτες στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

19.09.2025 Αναγνώστηκε 150 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους τραυματίες Άντζελο Σίνα και Βασίλη Παυλίδη και με 21 παίκτες αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανου αγώνα με αντίπαλο τον Μακεδονικό που θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 17.00 στη Νεα Ευκαρπία για την 2η αγωνιστική του Α΄ομίλου στη Super League 2.

Με 21 παίκτες στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Oι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έκαναν το μεσημέρι την τελευταία τους προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, η οποία συνοδεύτηκε και από ανάλυση video και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη και τον αγώνα με τον Μακεδονικό.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθησαν οι Σίνα και Παυλίδης λόγω τραυματισμών.
Αναλυτικά στην αποστολή είναι 21 παίκτες οι: Δήμος, Βρακάς, Τουρκοχωρίτης, Δούμας, Παναγιώτου, Πρεκατές, Σελιμάι, Χάιδος, Τσίρης, Μπρκλιάτσα, Δόσης, Λύγκας, Συμεωνίδης, Αθανασίου, Κόντε, Φλόρες, Μπουλάρι, Ροζάριο, Αριγίμπι, Κρυπαράκος και Κοντονίκος

Εκτός έμειναν οι Ελέζι, Μπαλίου, Καφενζής, Καπέρδας, Ναούμης, Γκόγκας, Γκρέστας, Ντεκουμές, Φλώρος, Αναγνώστου και Τζοβάρας.

Στην αποστολή επίσης είναι οι Βοηθοί του Προπονητή, Μανώλης Σκούφαλης και Νίκος Τζανόγλου, ο Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Δημήτρης Χαρίσης, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων Σάκης Κουβεντάρης, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Φώντας Βρόσγος, οι Φυσικοθεραπευτές Στέφανος Σούλτης και Κώστας Σούκας, οι Φροντιστές Λευτέρης Βασιλείου και Βασίλης Παναγιώτου. Αρχηγός αποστολής ο team manager Γιώργος Ντάσιος.

Σχολιασμος