Την Κυριακή 14/09 (17.00) η πρεμιέρα του ΠΑΣ στη Δράμα

08.09.2025 Αναγνώστηκε 361 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 17.00 ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Δράμας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Α' ομίλου της Super League 2.

 

 

Την Κυριακή 14/09 (17.00) η πρεμιέρα του ΠΑΣ στη Δράμα

Αναφορικά με τον Α’ όμιλο, το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο είναι αυτό του Καμπανιακού με την Καβάλα, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή.

Στον Β’ όμιλο, η πλειοψηφία των αναμετρήσεων θα διεξαχθεί το Σάββατο, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β απέναντι στον Πανιώνιο να ολοκληρώνει το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής την Κυριακή.

Όλες οι αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους θα διεξαχθούν στις 17:00. Πάντως καμία από της ΠΑΕ δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση σε σχέση με το τηλεοπτικό πακέτο της πρώτης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

17.00 Καμπανιακός- Καβάλα

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

17.00

Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β'

Ηρακλής- Αστέρας Β' Aktor

Αναγέννηση Καρδίτσας- Μακεδονικός

Νέστος Χρυσούπολης- ΠΑΣ Γιάννινα 

Το πρόγραμμα του Β' ομίλου

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

17.00

Καλαμάτα- Μαρκό

Χανιά- Ελλάς Σύρου

Ηλιούπολη- Παναργειακός

Αιγάλεω- Athens Κallithea 

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

17.00

Ολυμπιακός Β'- Πανιώνιος 

Σχολιασμος