- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ο Μελέτης Γουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας ορίστηκε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ και θα είναι ο διαιτητής του πρώτου αγώνα της σεζόν του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο το απόγευμα (18/08, 17:00) της προσεχούς Δευτέρας στο "Ζωσιμάδες".
Παρότι μόλις 33 ετών ο ρέφερι από την Πέλλα έχει σφυρίξει αρκετά παιχνίδια της Super League 2 και θεωρείται έμπειρος, ενώ έχει διαιτητεύσει άλλες δύο φορές αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2019 ήταν διαιτητής σε έναν αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καραϊσκάκη Άρτας, όταν οι Γιαννιώτες είχαν κερδίσει με 2-0, ενώ τον Δεκέμβριο του 2024 σφύριξε και την ισοπαλία 1-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Νίκη Βόλου στο "Παντελής Μαγουλάς" του Βόλου, αναμέτρηση που είχε σημαδευτεί από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Θεμιστοκλή Τσέλιου σε σύγκρουση του με τον Γάλλο Λεό.
Βοηθοί του Γουματζίδη θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας και ο Βασίλης Μωϋσιάδης από τα Γρεβενά, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γιώργος Τασιόπουλος από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Αθανασίου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.