Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις για τον ΠΑΣ

16.05.2025 Αναγνώστηκε 1595 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Οι μέρες κυλούν και η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο για τους Ηπειρώτες φιλάθλους καθώς δεν βρίσκεται λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, ενώ δυστυχώς παίζονται και παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας. Από τη μία κανείς υποψήφιος αγοραστής δεν έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του, κίνηση που θα ήταν καταλυτική, ενώ από την άλλη η γιαννιώτικη ΠΑΕ με περίσσεια υποκρισία προσπαθεί διαψεύσει τα πάντα και να πουλήσει...ακριβά το τομάρι της. Οι ελπίδες πάντως υπάρχουν ακόμα, παρά τα τελεσίγραφα και το πόκερ της μίας πλευράς με την άλλη.

Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις για τον ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στασιμότητα επικρατεί στις διαπραγματεύσεις για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα και οι μέρες κυλούν χωρίς να βρίσκεται κάποια λύση. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, πολλοί εξ αυτών έχουν αποφασίσει ήδη να τραβήξουν για άλλες πολιτείες, ωστόσο δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Προπονήσεις δεν γίνονται και η σεζόν ολοκληρώθηκε…άτυπα με απόφαση της διοίκησης Χριστοβασίλη, δήθεν για να μην…ταλαιπωρούνται άσκοπα οι παίκτες.

Στην ουσία της υπόθεσης, φαίνεται ότι πλέον έχει αποσυρθεί το όποιο ενδιαφέρον υπήρξε από την πλευρά του Αμερικάνου υποψήφιου αγοραστή, καθώς παρά τις συμφωνίες και τα «παχιά» λόγια, δεν μπήκαν ποτέ χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βέβαια, για τους δικούς της λόγους, προσπαθεί να συντηρήσει δυνατά ότι υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η δεύτερη πρόταση, έστω κι αν εκτίθεται με βάση τα λεγόμενα των διαμεσολαβητών στα Γιάννενα. 

Η μοναδική ρεαλιστική επιλογή τη δεδομένη στιγμή είναι αυτή που είχε γράψει πρώτος ο «Π.Λ.» στις 31 Μαρτίου για τους Θεσπρωτούς επιχειρηματίες με εκπρόσωπο και διαμεσολαβητή τον γνωστό μάνατζερ Κωνσταντίνο Φάρρα. Το αν θα καταλήξουν σε συμφωνία οι Χριστοβασίληδες με την πλευρά Φάρρα θα φανεί εντός των επόμενων ημερών, με τον χρόνο πάντως να πιέζει ασφυκτικά.

Η αγωνία των φιλάθλων και των οπαδών έχει φτάσει στο κατακόρυφο και έτσι ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να αναλάβει δράση προκειμένου να μην φτάσει η ομάδα σε διάλυση και μένει μόνη και αβοήθητη στην τύχη της. Έτσι το απόγευμα της Κυριακής (18/05) αποφασίστηκε να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Σχολιασμος