Χωρίς γενικό αρχηγό θα συνεχίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

06.06.2024 Αναγνώστηκε 4573 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα διοικητικά μετά τον υποβιβασμό του στην Super League 2, καθώς το μέλλον είναι αβέβαιο και οι αδερφοί Χριστοβασίλη φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μαζικές περικοπές στα οικονομικά. 

 

Χωρίς γενικό αρχηγό θα συνεχίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, παρελθόν ήδη αποτελεί ο team manager Μπάμπης Καρβέλης, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια στις αποχωρήσεις.

Όλα έδειχναν ότι οι διοικούντες αδερφοί Χριστοβασίλη έψαχναν για αντικαταστάτη που θα είναι ο γενικός αρχηγός τη νέα σεζόν. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει σαν φήμη και το όνομα του Γιώργου Ντάσιου, παλιάς δόξας του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν τεχνικού διευθυντή της Θύελλας Ελεούσας. Όμως τα πράγματα δείχνουν να μην είναι έτσι…

Αρχικά, ο Γιώργος Ντάσιος διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε επαφή με τον ΠΑΣ Γιάννινα ούτε του έχει μιλήσει κανείς από την ομάδα, προκειμένου να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα της Ηπείρου. Ως εκ τούτου, δεν ισχύει η φημολογία των τελευταίων ημερών, κάτι που επαληθεύεται από τον πλέον αρμόδιο, τον ίδιο τον Γιώργο Ντάσιο.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π.Λ.», οι αδερφοί Χριστοβασίλη προσανατολίζονται σε πλάνο μειώσεων στα έξοδα της ομάδας. Ως εκ τούτου, σκέφτονται να μην αντικατασταθεί καν ο Μπάμπης Καρβέλης και να πάει η ομάδα χωρίς γενικό αρχηγό στα αποδυτήρια την επόμενη σεζόν.

Γενικότερα, οι δύο διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να προχωρήσουν σε συνολική μείωση του μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν και αυτό σημαίνει ότι ένα πρόσωπο μπορεί να καλύψει 2-3 θέσεις, ενώ ήδη είναι λιγοστές οι θέσεις των υπαλλήλων στα γραφεία της ομάδας.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα διαθέτει εδώ και χρόνια ολιγομελές εργατικό δυναμικό με πολύ λιγότερους εργαζόμενους σε σχέση με άλλες ομάδες, ακόμα και μικρότερου βεληνεκούς.

Ακόμα και στο θέμα του προπονητή τα οικονομικά θα κρίνουν τα πάντα. Υπήρξε ενδιαφέρον για έναν Πορτογάλο προπονητή, όμως δεν θα προχωρήσει η περίπτωση, πιθανότατα λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Φαβορί είναι πλέον ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι σίγουρο και δεδομένο.

Ο ίδιος ο Γεωργουλόπουλος θέλει να δουλέψει στον ΠΑΣ και το δήλωσε άλλωστε, όμως θέλει να πάρει και κάποιες εγγυήσεις ότι θα γίνουν μεταγραφές και ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί αξιόμαχη.

Σχολιασμος