Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπάμπης Καρβέλης

01.06.2024 Αναγνώστηκε 4874 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Καλοκαίρι πολλών αλλαγών για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι αυτό που ξεκινάει ημερολογιακά σήμερα 1η Ιουνίου και αυτές θα αφορούν πολλές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και ανθρώπων που ήταν χρόνια στο εσωτερικό της ομάδας. Ένας εξ αυτών είναι και ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Καρβέλης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ηπείρου.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπάμπης Καρβέλης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Μπάμπης Καρβέλης τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από το 2020 μέχρι τώρα, ήταν team manager του ΠΑΣ Γιάννινα και ο συνδετικός κρίκος της ομάδας μέσα στα αποδυτήρια. Ο ίδιος είχε διατελέσει και γραφείο Τύπου για περίπου 5 χρόνια από το 2013 μέχρι το φθινόπωρο του 2018, έχοντας και την ευθύνη τότε για το τμήμα marketing της γιαννιώτικης ομάδας.
Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η σεζόν και υποβιβαστεί η ομάδα ο Μπάμπης Καρβέλης είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Παναγιώτη Χριστοβασίλη, ότι για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους θα μετακόμιζε μόνιμα στην Αθήνα.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να εργαστεί στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ. Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Καρβέλης απουσίαζε και στους τελευταίους αγώνες των Play Out του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν κλινήρης.

Μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Καρβέλη ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πλέον και σε αναζήτηση γενικού αρχηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης εξετάζει ορισμένα ονόματα ανθρώπων που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στη συγκεκριμένη θέση. Είναι αρκετά πιθανό η οικογένεια Χριστοβασίλη να εμπιστευθεί το πόστο σε έναν άνθρωπο με εμπειρία από αποδυτήρια που να έχει δουλέψει στο παρελθόν με νέα παιδιά.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα να βάλουν στην ομάδα έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Έχει ακουστεί μάλιστα τις τελευταίες ημέρες και το όνομα του Γιώργου Ντάσιου, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών στη Θύελλα Ελεούσας, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

 

Σχολιασμος