Αλλαγές προσώπων και θέσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα

23.05.2024 Αναγνώστηκε 5413 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, το φετινό καλοκαίρι θα έχει και πολλές αλλαγές προσώπων στο εσωτερικό της ομάδας, ανεξαρτήτως αν θα μείνουν ή όχι στη διοίκηση τα αδέρφια Χριστοβασίλη.

Αλλαγές προσώπων και θέσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Καταρχάς, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Νιαρχάκου που επέστρεψε στον Άρη, θα καταργηθεί η θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης, όπως άλλωστε κύλησε και το δεύτερο μισό της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, πιθανότατα την ομάδα θα οργανώσει άνθρωπος που θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το όνομα που έχει γραφτεί είναι του Κώστα Παλαιολόγου, μάνατζερ ποδοσφαιριστών που έχει συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με αρκετούς παίκτες. Ο Παλαιολόγος διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια Χριστοβασίλη και έχει προταθεί για να αναλάβει πόστο στη γιαννιώτικη ομάδα, ωστόσο αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο. Οι Χριστοβασίληδες εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν και ανακοινώσεις. 

Εκτός όμως από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας. Δεν αποκλείεται να έρθει άλλος γενικός αρχηγός, ενώ ίσως υπάρξουν και αλλαγές στα γραφεία της ομάδας. 

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στο κομμάτι των ακαδημιών, εκεί όπου τα πράγματα δεν λειτούργησαν καλά πέρυσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αδέρφια Χριστοβασίλη, μόλις οριστικοποιηθεί ότι θα παραμείνουν στην ομάδα, θα φτιάξουν ένα σχέδιο που θα αφορά και τη λειτουργία των ακαδημιών. 

πηγή φωτό: typos-i.gr

Σχολιασμος