Τιμάται αύριο η μνήμη του Γιώργου Χριστοβασίλη

18.05.2024 Αναγνώστηκε 1308 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τη μνήμη του Γιώργου Χριστοβασίλη που έφυγε από τη ζωή στις 14 Μαΐου 2023 θα τιμήσουν αύριο Κυριακή η οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου αλλά και μέλη της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα στο ετήσιο μνημόσυνο που θα γίνει στη Γλυφάδα.

 

Τιμάται αύριο η μνήμη του Γιώργου Χριστοβασίλη
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Γιώργου Χριστοβασίλη είναι προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή στις 09:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Άνω Γλυφάδας στην Αθήνα. Το «παρών» θα δώσουν φυσικά η οικογένειά Χριστοβασίλη, η σύζυγος Χαρίκλεια, τα παιδιά Παναγιώτης και Γιάννης, ο πατέρας Γιάννης, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς του εκλιπόντος.

Επίσης, στην Αθήνα βρίσκεται και θα πάει στο μνημόσυνο ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Γεωργουλόπουλος, αλλά και μερικά ακόμα στελέχη της ομάδας όπως ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Καρβέλης και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Θοδωρής Βασίλης, αλλά και η νομικός σύμβουλος της ομάδας, Χρύσα Σεβαστοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στον προεδρικό θώκο για μια 15ετία από το 2008 έως το 2023, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν τα παιδιά του διοίκηση, αναμφίβολα χωρίς επιτυχία τον πρώτο χρόνο.

Σχολιασμος